Prezentare generala

ROGLAS IND SRL

Infiintata in anul 2003, SC ROGLAS IND SRL activeaza in domeniul lucrarilor de constructii si instalatii din judeţul Neamt.

ROGLAS IND SRL este specializata in constructii civile, industriale si confectii metalice. Complementar, firma executa lucrari de excavatii, demolări, terasamente, retele de apa- canal, amenajari hidrotehnice, foraj dirijat, vibrocompactari s.a. in domeniul constructiilor civile si industriale, de drumuri si poduri si al amenajarilor peisagistice.

Existenta in prezent a unor dotari materiale suficiente si adecvate din punct de vedere calitativ constituie un alt atu incontestabil al SC ROGLAS IND SRL.

Viziunea SC ROGLAS IND SRL a fost, inca de la inceput, aceea de a dezvolta continuu organizatia prin oferirea de servicii la un inalt nivel calitativ, promovand ca principii de afaceri: profesionalismul, competenta, promptitudinea si responsabilitatea sociala.
Politica in domeniul resurselor umane se subscrie politici generale a firmei si este orientata spre crearea conditiilor de perfectionare/specializare continua a personalului propriu, sursa sigura de progres si dezvoltare a organizatiei.

Societatea detine în prezent o puternica si diversificata experienta si expertiza in executia lucrarilor de constructii si instalatii dublate de o capacitate financiara si operationala ridicata.

PROFESIONALITATE SI DEVOTAMENT

Echipa noastra

Primul lucru pe care il construim sunt relatiile

Pozitionarea actuala pe piata a societatii se justifica prin contractarea si finalizarea cu succes a unui numar mare de acorduri cu parteneri din mediul public si privat, dar si printr-o politica de investitii inteligent planificata si aplicata.

CONTACT