Dispunem de o gama completa de utilaje, de la camioane, camioane cu macara, stivuitoare , incarcatoare telescopice, excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, cilindri compactori, nacele  pentru lucrari de constructii, transport, manipulare marfa, incarcare – descarcare si montaj.

Roglas va ofera servicii de inchiriere utilaje.

Scopul nostru este de a satisfice nevoile dumneavostra cu echipamentul potrivit la prețul potrivit.
Echipamentele noastre sunt bine intretinute, preturile noastre sunt competitive, iar zona noastra de servicii se intinde pe intreg teritoriul tarii. Indiferent de zona unde va aflati va putem satisface cererea de inchiriere de echipamente in toată tara.
Ne propunem să fim pentru clientii nostri un partener de incredere oferind calitate si profesionalism. Colaborarea si contractele firmei au facut ca orice cerinta a consumatorului final sa fie satisfacuta in parametrii ceruti de acestia.
Strategia noastră pe termen lung este dezvoltarea portofoliului de clienti, si de a deveni un partener valoros si de incredere. Pentru oferte complete de servicii si oferte personalizate, ne puteti contacta telefonic la numarul: 0723 755 558
Image
Image
Image
Image
Image
Image