Vitralii
Puteți opta pentru unul dintre cele 200 de modele, sau pentru un design propriu. Pentru un efect vizual de excepție, dar și pentru o întreținere ușoară, modelul va fi imprimat pe partea interioară a geamului. Liniile principale nu sunt transparente iar transparența culorilor depinde de intensitatea acestora.

Alegând aceste modele, puteți adăuga originalitate oricărei mansarde.

Model vitralii 1

Model vitralii 2

Model vitralii 3

Model vitralii 4

Model vitralii 5

Model vitralii 6

Geam autocurățător

Pentru a preveni acumularea murdăriei, suprafața geamului absoarbe razele ultraviolete pentru a descompune particulele depuse. În plus, în urma unei ploi, geamul se usucă rapid și fără pete.

Geam laminat

Acest geam este alcătuit din două sticle, fiecare cu grosimea de 3 mm, între acestea aflându-se o membrană PVB de 0.38 mm. Sticla laminată este poziționată la interiorul geamului unicameral și are strat low-E. Sticla exterioară este securizată. În cazul spargerii, sticla laminată rămâne lipită pe suprafața membranei, eliminând riscul unei accidentări. În plus, acest tip de geam reduce pătrunderea razelor UV cu până la 95%.

Geam colorat în masă – W

Limitează pătrunderea razelor solare în încăpere. Acest tip de geam este disponibil în următoarele nuanțe: albastru, maro, gri sau verde.

Geam mat texturat – O

Suprafața exterioară a geamului are un model embosat, cea interioară fiind netedă, pentru o curățare ușoară.

Reflective Glass – H

Reflectă razele solare. Disponibil în nuanțele: albastru, maro, gri sau verde.

Geam cu eficiență energetică ridicată

Geam dublucameral cu sticla de 4 mm grosime, distanțier de 10 mm și camere umplute cu gaz inert. Această construcție asigură un coeficient de izolare excelent (0.5Wm2K), reducând pierderile de căldură din locuință.

Geam acustic

Reduce semnificativ pătrunderea zgomotului în încăpere. Pentru creșterea eficienței, ferestrele de mansardă cu geamuri acustice nu sunt dotate cu clapede de aerare.

Geam anti-efracție, Clasa P4, 99% Protecție UV

Pe lângă reducerea semnificativă a posibilității de a pătrunde în locuință prin ferestrele de mansardă, acest geam reduce efectul razelor UV și are, de asemenea, bune proprietăți acustice.